Hybrid | Suzuki

Logo

 

UN HYBRID INTELIGENT ACCESIBIL ORICUI

În căutarea unei și mai mari eficientizări a consumului de combustibil, am dezvoltat noul sistem hibrid de tip “mild” SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki). Sistemul SHVS este un sistem hybrid ușor și compact care combină un Generator de Pornire Integrat (ISG) și o baterie Li-ion de 12 V. Sistemul încarcă bateria cu electricitatea generată de energia decelerației, oprește consumul inutil de putere generat în timpul condusului și reduce încărcarea motorului în timpul pornirii și accelerării prin asistarea motorului. Pe scurt, economisește combustibil în timp ce răspunde imediat comenzilor.

 

De asemenea, sistemul ISG repornește motorul în mod silențios, după ce acesta se oprește automat. Acesta este un sistem hybrid optim pentru masinile compacte, cu un echilibru general excelent, fiind eficient atat din punct de vedere energetic, cat si din punctul de vedere al spatiului.

Oprire automată a motorului

Motorul se oprește, iar componentele electrice sunt alimentate de baterii, economisind astfel consumul de combustibil.

Repornire

ISG funcţionează ca un motor de pornire pentru a reporni motorul în mod ușor și silenţios.

Pornire / Accelerare

ISG asistă motorul la pornirea de pe loc sau în timpul accelerării, îmbunătăţind consumul de combustibil.

Decelerare

ISG foloseşte energia de decelerare pentru a genera electricitate și pentru a încărca în mod eficient bateriile vehiculului.